Skip Navigation Linksصفحه اصلی : آرشیو اطلاعیه ها : جزئیات اطلاعیه

پیام تبریک محسن شکرنیا معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد ارومیه به مناسبت آغاز سالتحصیلی جدید

محسن شکرنیا معاون آموزش های عمومی ومهارتی واحد ارومیه به مناسبت آغاز سالتحصیلی جدید پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

باسمه تعالی

آغاز سال تحصیلی وتقارن آن با ایام بزرگداشت دفاع مقدس که یادآور ایثارگری ها ، فداکاری ها و از جان گذشتگی های حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس می باشد ، گرامی داشته و به روح  پرفتوح امام راحل (ره) و تمامی شهدای گرانقدر بالاخص شهدای عزیز دانشگاهی و مدرسه­ای درود و سلام می فرستیم. قطعاً همه پیروزی ها ، عزت ، عظمت ، سربلندی ، اقتدار و توسعه همه جانبه ملت عزیز ایران اسلامی مرهون غیرت و رشادت حماسه آفرینان هشت سال دفاع مقدس می باشد که عاشقانه و با عزمی راسخ در جهت دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی تمامی هستی­شان را در طبق اخلاص گذاشتند وهشت سال دفاع مقدس را به عنوان یکی از درخشان ترین برگ های تاریخ میهن اسلامی ثبت کردند.

فرا رسیدن بهار تعلیم وتربیت  ، هنگامه تجلی زیبای مهرو ایثار با شروع سالتحصیلی در دانشگاه ومدرسه  را به اساتید و فرهنگیان گرانقدر ، پرتلاش ، دلسوز و متعهد و دانشجویان و دانش آموزان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

آغاز سال تحصیلی جدید فرصت مغتنمی است تا مراتب سپاس و قدرشناسی خودمان را از تمامی اساتید و معلمان شریف و بصیر که با همت و تلاش صادقانه در راستای تربیت نیروی انسانی عالم ، خلاق ، مومن و پای بند به ارزش های دینی و اخلاقی گام های موثری برمی دارند، اعلام داریم.

امیدواریم درسالتحصیلی جدید جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مدظله العالی بتوانیم به کمک اساتید  و فرهنگیان فرهیخته و گرانقدر و با عزمی راسخ برای وصول به چشم­اندازها و تحقق اهداف آن گام های موثری برداشته و شاهد پیشرفت همه جانبه مراکز آموزشی و شکوفایی استعدادهای درخشان و بالقوه دانشجویان و دانش آموزان عزیز باشیم .

محسن شکرنیا

معاون آموزش های عمومی و مهارتی واحد ارومیه