Skip Navigation Linksصفحه اصلی : آرشیو اخبار : جزئیات خبر

نکاتی در مورد انتخاب واحد

برای انتخاب دروس تخصصی از آیکون "انتخاب دروس از دروس رشته" و برای انتخاب دروس عمومی از آیکون "انتخاب دروس از دروس دانشکده" استفاده کنید.

اگر در هر ترمی که گذراندید معدل ۱۷ و ۱۷ به بالا باشید الف محسوب می شوید و تا ۲۴ واحد میتوانید برای ترم بعد انتخاب کنید

و اگر معدل ۱۲ به پایین داشته باشید مشروط محسوب می شوید و نهایتا ۱۴ واحد می توانید انتخاب واحد کنید

دروسی که تداخل زمانی دارد به هیچ وجه امکان انتخاب براشون وجود ندارد مگر اینکه ترم آخر باشید.

دقت کنید عدم رعایت موارد گفته شده بر عهده خود دانشجو می باشد و منجر به حذف دروس می شود. دقیقا مشکلی که متاسفانه برای برخی از دانشجویان عزیز در ترم گذشته رخ داد.

دروسی که پیشنیاز دروس دیگر هستند را در صورتی که  درس پیشنیاز را یکبار اخذ کرده باشید و به دلایلی موفق به پاس کردن آن نشده اید را می توانید با درس وابسته اش به صورت هم نیاز انتخاب کنید. به بیان دیگر از حالت پیش نیاز خارج شده و به هم نیاز تبدیل خواهد شد.

دانشجویی ترم آخر محسوب می شود که نهایتا ۲۴ واحد باقی مانده داشته باشد، و در این شرایط تداخل زمانی کلاس ها و عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز مشکلی ندارد.

دو فایل پیوستی  کد دروس عمومی و‌تخصصی رشته تربیت بدنی می باشد، جهت سهولت در انتخاب واحد می توانید در قسمت جستجو کد درس مربوطه را وارد کرده و انتخاب کنید.

انتخاب واحد .نکات آموزشی .دانشکده مهارت و کارآفرینی
 دوشنبه ، 15 شهریور 1400 - 1:00 بعد از ظهر