Skip Navigation Linksصفحه اصلی : آرشیو اخبار : جزئیات خبر

پایان رقابت بیش از ۷۰۰ سمایی در پانزدهمین دوره مسابقات کشوری طرح قدس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ارومیه، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در مراسم اختتامیه رقابت قرآنی طرح قدس سما عنوان کرد: گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه بسیار حائز اهمیت است و در این رابطه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

مهدی زواری با تأکید بر اینکه توسل به قرآن و بهره‌گیری از آن بهترین اقدام برای رفع مشکلات زندگی امروزی و ارشاد انسان‌هاست تصریح کرد: توسل به قرآن کریم منشا تغییرات مثبت در تمام مراحل زندگی می‌شود.

پایان رقابت بیش از ۷۰۰ سمایی در پانزدهمین دوره مسابقات کشوری طرح قدس

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقه قرآنی یک ارزش است و نباید در هر شرایطی تعطیل شود اذعان کرد: امسال با بهبود شرایط کرونایی کشور، مسابقات قرآنی در مدارس و دانشگاه رنگ و بوی بهتری گرفت و افتخار میزبانی از پانزدهمین دوره مسابقات سراسری طرح قدس به واحد ارومیه اعطا شد.

معاون فرهنگی، هنری و تربیت بدنی سازمان سما نیز در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از عوامل اجرایی این دوره از مسابقات گفت: طرح قدس و قرآن و عترت در هشت رشته برگزار می‌شود، که در مرحله اول در مدارس طی ۳۰ ساعت آموزشی دانش آموزان داده می‌شود. سپس مراحل به صورت مدرسه، استان و کشور مورد پایش قرار میگیرند.

حجت السلام و المسلمین سید وحید معتمدی با بیان اینکه در این دوره ۷۸۵ نفر در سه روز از دانش آموزان و کارکنان با یکدیگر به رقابت پرداختند گفت: تنها نسخه شفا بخش رهایی جامعه از بی اخلاقی‌ها تدبر در آیات الهی و قرآن می‌باشد. ما باید قرآن را در متن زندگی خود جاری و ساعی نماییم و به عنوان دستورالعمل اخلاقی، خانوادگی و ... در زندگی اجرا نماییم.

پایان رقابت بیش از ۷۰۰ سمایی در پانزدهمین دوره مسابقات کشوری طرح قدس

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان غربی نیز اظهار کرد: نگاه به قرآن و مفاهیم باید ویژه باشد و برگزاری مسابقات قرآنی و فرهنگی در این زمینه نقش مهمی در ترویج آموزه‌های قرآنی در زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم خواهد داشت.

مجتبی مددیار فعالیت مدارس سما در ترویج آموزه‌های قرآنی در کشور و نقش آن‌ها در بهبود وضعیت دینیو مذهبی را غیرقابل انکار و به شدت تاثیر گذار دانست.

حجت الاسلام سجاد بیگی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در ادامه ضمن قدردانی از دستندرکاران این دوره مسابقات با اشاره به حدیثی از امام باقر گفت: هر فردی که قرآن بخواند دعای او مستجاب می‌گردد، خواندن قرآن را در زندگی ضروری دانست.

مداحی و قرائیت قرآن توسط دانش آموزان و دکلمه خوانی بخش‌هایی دیگر از این مراسم بود.

در پایان این مراسم از کلیه عوامل اجرایی این مراسم ضمن اهدا لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.

پایان رقابت بیش از ۷۰۰ سمایی در پانزدهمین دوره مسابقات کشوری طرح قدس

گفتنی است این مسابقات شامل رشته‌های قرائت به روش ترتیل و تحقیق، اذان، مداحی، حفظ و رشته‌های کتبی تدبر در آیات قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، پژوهش و انشاء نماز با شرکت ۷۳۸ نفر از دانش آموزان و کارکنان از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۶/۰۷ الی پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۰ به میزبانی سما ارومیه و بصورت مجازی برگزار شد.

طرح قدس مسابقات قرآن
 دوشنبه ، 14 شهریور 1401 - 12:38 بعد از ظهر