دکتر بطحائی: رویکرد مهارت ورزی در دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است

معاون آموزش های عمومی و مهارتی و رئیس سازمان سما در نشست صمیمی با کارکنان دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی و مجتمع مدارس سما ارومیه با اشاره به رویکرد مهارت ورزی در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: این مهم باید بیش از پیش در دانشکده های مهارت و کارآفرینی و مدارس سما پیگیری شود.

سید محمد بطحایی با اشاره بر ضرورت شناسایی و حذف موانع پیش رو در سما تصریح کرد: مهترین رکن در مدارس و دانشکده ها، حرکت به سمت پیشرفت و تعالی نیروی انسانی کیفی و با انگیزه است.

رئیس سازمان سما با بیان اینکه حوزه درآمد یکی از چالش های اساسی سما است عنوان کرد: میزان شهریه در مدارس سما در مقایسه با سایر مدارس غیردولتی کمتر بوده و ضروری است امروز به سمت درآمد های غیرشهریه ای و کاهش هزینه ها حرکت کنیم.

وی با اشاره بر تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه آموزش های مهارتی خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان مدارس سما و دانشکده های مهارت و کارآفرینی باید آماده زندگی و خدمت به جامعه اسلامی باشند و در جهت حل مشکلات جامعه گام بردارند.

بطحایی با اشاره به ضعف های موجود در کشور در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت افزایی، تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اصلاحات اساسی برای به روز رسانی سرفصل های درسی برای حل نیاز های امروز و فردای جامعه آغاز کرده است.

وی در پایان ضمن قدردانی از عوامل و کارکنان مدارس سما آذربایجان‌غربی گفت: پیشرفت چشمگیری در حوزه های مختلف مدارس سما رخ داده است و امروز ما شاهد این هستیم که مدارس سما در سطح این استان صندلی خالی ندارند.

مهارت ورزی . پیشرفت و تعالی .دکتر بطحایی. رئیس سازمان سما. دانشکده مهارت وکار آفرینی
 چهارشنبه ، 26 آبان 1400 - 12:11 بعد از ظهر

کد پست : 2057