مباحث دینی و تبلیغی با نقش‌آفرینی حوزه در مدارس تبیین شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ارومیه، مجتبی مددیار معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در دیدار با مدیران حوزه علمیه برادران و الزهرا خواهران ارومیه با اشاره به اهمیت و ضرورت ارتباط دانش آموزان و حوزه علمیه، اظهار کرد: باید ارتباط این دو نهاد فرهنگی و آموزشی تقویت‌شده و مباحث دینی و تبلیغی با نقش‌آفرینی حوزه در مدارس تبیین شود.

وی با بیان اهمیت امور تربیتی و اخلاقی دانش‌آموزان در مدارس و تربیت تمام‌ساحتی مورد تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افزود: حضور طلاب و روحانیون در مدارس در تحقق اهداف سند بنیادین آموزش و پرورش بسیار مؤثر بوده و حوزه‌های علمیه می‌توانند در این زمینه یاری‌رسان مدارس باشند. اگر مباحث اعتقادی توسط حوزه علمیه از طریق روش‌های مناسب و با استفاده از شیوه‌های تبلیغی برای دانش آموزان مطرح شود این فعالیت تبلیغی تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت و دانش‌آموزان نیز زودتر این مباحث را فرامی‌گیرند.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با تأکید بر اهمیت نقش والدین در تربیت و هدایت دانش‌آموزان عنوان کرد: همچنان که والدین به مشکلات و آسیب‌های اجتماعی فرزندان در مدارس حساس هستند باید برای موارد اعتقادی آنان نیز حساس باشند که این امر با حضور طلاب و روحانیون در مدارس دنبال و مشاوره‌های لازم نیز به والدین داده می‌شود.

مددیار اضافه کرد: هدف طرح امین، تربیت دانش‌آموزانی با باور‌ها و رفتار‌های اسلامی مطابق با آموزه‌های قرآن است. این طرح فرصت ویژه‌ای برای پیشبرد اهداف پرورشی بوده و از این رو امیدواریم حوزه‌های علمیه در اعزام مربیان طرح امین اهتمام داشته و همکاری‌های لازم را با مدارس سما داشته باشند.جهاد تبیین و حفظ این گفتمان بین دانش‌آموزان از وظایف آموزش و پرورش است. جهاد تبیین همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و روحانیون می‌توانند با حضور در مدارس و تبیین آن برای دانش‌آموزان، بهتر از هر قشری به این دغدغه پاسخ دهند.

وی خواستار تشکیل کارگروه مشترک برای ادامه‌دار بودن جلسات و حضور فعالین حوزه‌های علمیه در مدارس سما شد.

راضیه پورحیدر مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی نیز گفت: حوزه علمیه با برخورداری از ظرفیت بزرگ و کاملاً مؤثر و توانمند در بخش‌های پژوهشی و تبلیغی، می‌تواند بازوی توانمند آموزش و پرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانش‌آموزان باشد.

حجت‌الاسلام صفدر محمدی مدیر حوزه علمیه برادران آذربایجان غربی هم بیان کرد: پرداختن به مسائل فرهنگی و آموزشی باید از اولویت‌های مسئولان اجرایی کشور باشد؛ چراکه اگر بنیه فرهنگی و آموزشی جامعه مستحکم نباشد در آینده دچار مشکلات بسیاری خواهیم شد.

دکتر مددیار معاونت آموزش های عمومی و مهارتی جهاد تبیین
 چهارشنبه ، 16 آذر 1401 - 8:55 صبح